Gesprekswandeling over 'wat bezielt je?'

Algemeen 306 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | Het onderwerp van het Gesprek te Pas van zondag 21 juli is: 'wat bezielt je?' Waarin verschilt bezieling van inspiratie? Welke idealen heb jij, welke doelen wil je bereiken? En: wat bezielt iemand als hij vreemde dingen doet? Ook dit thema biedt vragen genoeg om met elkaar over te denken en te praten. Iedereen is van harte welkom op zondag 21 juli om 10.00 uur bij het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, in Sint-Oedenrode.

Het Gesprek te Pas wordt elke derde zondag van de maand georganiseerd, telkens met een nieuw onderwerp. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De opzet is steeds hetzelfde: na ontvangst met koffie/thee en een inleiding op het thema door een van de werkgroepleden komt het gedeelte 'te pas' waarin de deelnemers in kleine groepjes een wandeling maken van een uurtje in de bossen, tuinen of de prachtige omgeving van het centrum. Bij heel slecht weer of voor wie slecht ter been is, wordt de wandeling denkbeeldig. We spreken te pas, al of niet aan de hand van de meegegeven vragen, over of naar aanleiding van het onderwerp.
Vervolgens wisselen we bij een gezellige kop koffie/thee de ervaringen, verhalen of meningen uit en om ongeveer 12.00 uur besluiten we dan deze ontmoeting van mensen, hun ideeën en denkbeelden.
Met deze wandelingen hoopt Damiaancentrum Nederland mensen nader tot elkaar te brengen en wat inspiratie te bieden. Onze kosten bedragen per deelnemer ongeveer 3 euro, we zijn tevreden met elke bijdrage naar draagkracht.
Voor alle informatie over de Gesprekken te Pas: tel. 0413-291200 of 06-10223044.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant