Boottocht naar Schaapskooi Schijndel

Algemeen 384 keer gelezen

VEGHEL/SCHIJNDEL | UITpunt & Toerisme Veghel organiseert een boottocht naar de Schaapskooi. Op dinsdag 10 september vaart de 'Zoete Lieve Gerrit' van de Noordkade naar Schijndel. Onderweg kan men genieten van het uitzicht. Bij de Schaapskooi staan een activiteit en een lunch op het programma. Kaarten voor de excursie inclusief lunch, fietsen en activiteit kosten 42.50 euro en zijn te koop bij het UITpunt.

Om 09.30 uur neemt de 'Zoete Lieve Gerrit' deelnemers mee vanaf de Noordkade naar de sluis in Schijndel. Onderweg kan men genieten van het uitzicht onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Aangekomen in Schijndel zorgt De Fietsenwinkel Zijtaart dat er voor iedereen een fiets of tandem klaarstaat. Men gaat vervolgens per fiets (op eigen gelegenheid) naar de Schaapskooi waar een activiteit plaatsvindt. Wat? Dat blijft nog even geheim. Na deze activiteit kan men genieten van een lunchbuffet. Daarna gaat de route per fiets terug richting Veghel (op eigen gelegenheid) waar men tussen 15.00 uur en 15.30 uur arriveert bij UITpunt Veghel.
De kosten voor deze boottocht inclusief bezoek aan de Schaapskooi, lunchbuffet en fiets bedragen 42.50 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van het UITpunt/bibliotheek of online via www.uitpuntveghel.nl. Het schip is niet rolstoeltoegankelijk en minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant