Maak gratis kennis met Léonne Meijs.
Maak gratis kennis met Léonne Meijs. Foto: Bianca van den Broek

Communicatietrainingen die het verschil maken, maak gratis kennis

Algemeen 668 keer gelezen

VEGHEL | Léonne Meijs kwam tijdens haar HBO opleiding in 1999 in aanraking met NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) als communicatiemethodiek. In haar vervolgopleidingen tot NLP coach en trainer, leerde ze dat er binnen de NLP veel technieken zijn om patronen te doorbreken en mensen in beweging te krijgen.

Het aangaan van uitdagingen leidt tot veranderingen die mensen meer rust, ruimte en (zelf)vertrouwen geeft. In kortdurende coachtrajecten, eenmalige spiegel-gesprekken of trainingen is met haar als professioneel coach, en NLP als methodiek, veel te realiseren.

Sinds 2005 is zij eigenaar van NLP praktijk InnerDreams en sinds 2017 van Aago NLP opleidingen en trainingen. "Het gaat erom dat wat je doet, je dichter bij jezelf brengt en je het gevoel geeft dat het je krachtiger, sterker, vitaler maakt. Dat is waarom ik doe wat ik doe", aldus Meijs. Het start allemaal met de manier van communiceren en anders, beter communiceren kan je leren.

Donderdagavond 12 september kan je gratis kennismaken met zowel Léonne als NLP om 19.30 uur op de Amert 312 in Veghel, aanmelden via info@aago.nl of 06-48072005.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant