Afbeelding

PieterBrueghelHuis start bridgemiddag

Algemeen 456 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis in Veghel wil bij voldoende animo vanaf oktober een maandelijkse bridgemiddag starten. Anneke van de Ven, zelf een ervaren bridgespeelster, bereid als vrijwilligster de middagen voor. Ze nodigt iedereen die wel een bridgecursus heeft gevolgd, maar zich niet zeker genoeg voelt, uit voor een fijne bridgemiddag, elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Bridge is een denksport. Op de bridgemiddag ontwikkelt men niet alleen de vaardigheid in dit boeiende spel, maar er is ook volop ruimte voor ontmoeting en vooral veel gezelligheid. Deelname aan de bridge is gratis. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.
Anneke van de Ven is een begrip in Erp en Veghel. Veel mensen hebben een bridgecursus bij haar gevolgd of kennen haar als arbiter. Ze kwam op het idee om ook bridge in het PieterBrueghelHuis aan te bieden, omdat ze merkt dat er mensen zijn die bridgen in clubverband soms 'een stap te ver vinden'. Daarnaast wil ze graag mensen die anders alleen thuis zitten een leuke middag bezorgen.

Aanmelden voor het bridgen kan tot 8 september. Aanmelden onder vermelding van naam, mail en telefoonnummer via: info@pieterbreughelhuis.nl. Bij voldoende aanmeldingen start de bridgemiddag op dinsdag 1 oktober om 13.30 uur. Het duurt tot 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant