Afbeelding

'Rondje Meierijstad' is gelanceerd

Algemeen 1.671 keer gelezen

EERDE | Onder grote belangstelling is zondagochtend de website met themaroutes Rondje Meierijstad gelanceerd. De zon scheen, mensen hadden er zin in en de stemming was gezellig. De eerste routes om te fietsen en te wandelen werden al direct geboekt via www.rondjemeierijstad.nl.

Er zijn twee kinder(wandel)routes (Piratenroutes) en één (Market Garden) fietsroute gemaakt. Daarnaast is er ook een bevrijdingswandelroute. Het zijn interessante routes met geluids- en of filmfragmenten die vanuit verschillende startpunten gefietst of gelopen kunnen worden. De themaroutes zijn echte 'ontdek- en beleefroutes'. Deze routes zijn ook via een, gratis te downloaden, Vlagheide app te volgen. Op de startlocaties krijgen deelnemers een leuk startpakket mee om de beleving compleet te maken.

Nieuwe routes
Met Rondje Meierijstad wil Vlagheide Vereniging en Streekpark Kienehoef de verbindingen in Meierijstad verbeteren tussen food, recreatie en gezondheid. Tevens maken mensen beter kennis met de recreatiegebieden en al het moois en interessants dat Meierijstad te bieden heeft. De bedoeling is dat vanuit de boekingen er weer nieuwe routes ontwikkeld kunnen worden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant