Afbeelding

Schoolrestaurant van het Fioretti College is weer geopend

Algemeen 906 keer gelezen

VEGHEL | Het schoolrestaurant van het Fioretti College is weer geopend. Iedereen die dat wil, kan zich voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair laten verwennen door de enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Het restaurant is geopend op dinsdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur voor een uitgebreid driegangenmenu. Vanaf 7 oktober is dat ook op maandag- en woensdagmiddag het geval. Op dinsdag kan men tussen 12.00 uur en 12.45 uur of tussen 12.45 uur en 13.30 uur terecht voor de kleine kaart (hoofdschotel) of een fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties en projectweken is het restaurant gesloten.

Reserveren
Het schoolrestaurant is gevestigd in het schoolgebouw aan de Muntelaar 4 in Veghel. Reserveren kan dagelijks tussen 10.30 uur en 12.00 uur via: 0413-340575. Reserveren voor grotere groepen is ook mogelijk. Meer informatie, de exacte openingstijden, de menu's en de tarieven zijn te vinden op: www.fioretticollege.nl/schoolrestaurant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant