Workshop internetbankieren

Algemeen 191 keer gelezen

VEGHEL | Hoewel het thuisbankieren via internet al lang bestaat, zijn er nog steeds veel mensen, die nog op de oude, voor hen vertrouwde manier hun bankzaken regelen. ONS welzijn heeft samen met de Rabobank het initiatief genomen voor een workshop internetbankieren. Die is op woensdag 25 september van 14.00 uur tot 16.00 uur in het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel.

De workshop is bedoeld voor klanten van de Rabobank die nog niet internetbankieren of die zich daar nog onzeker bij voelen. De deelnemers krijgen uitleg en kunnen zelf onder begeleiding aan de slag op hun eigen laptop, tablet of telefoon. Er zijn een paar laptops beschikbaar voor mensen die er geen hebben. Deelname kost 1 euro. Aanmelden kan tot 13 september bij Andrea Olfen van ONS welzijn, via telefoonnummer 06-57443759 en via mail: andrea.olfen@ons-welzijn.nl.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen geen gebruik maken van internet. "Veel mensen vinden het ingewikkeld en dat zijn echt niet alleen ouderen", zegt Andrea. "Anderen hebben het nooit geleerd, omdat een naaste de bankzaken doet. En er is nog een groep, die het niet vertrouwt. Daarom zijn we blij dat de Rabobank deze workshop mee wilde organiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant