Interactieve lezing over levenseinde

Algemeen 297 keer gelezen

VEGHEL | Praten over het levenseinde; veel mensen vinden het eng. Toch is het wel verstandig om dat af en toe te doen, al was het maar omdat mensen die praten over hun levenseinde minder bang zijn om te sterven en ook rustiger doodgaan. Daarom biedt KBO-Brabant in samenwerking met Wijnu een lezing aan. De interactieve lezing is op maandag 7 oktober om 14.00 uur in het Wijnugebouw.

Mari van Berlo van KBO-Brabant verzorgt de lezing. Dokter Van de Spank, huisarts uit Veghel, is tevens ter ondersteuning aanwezig.
De maatschappelijke discussie over het onderwerp 'sterven', staat bijna helemaal in het teken van euthanasie. Over het onderwerp levenseinde is zoveel meer te weten dan dat alleen dat wat er regelmatig in de publiciteit komt. Op een laagdrempelige manier komen een aantal onderwerpen in vogelvlucht aan bod.

Over vrijwel alle onderwerpen bestaan misverstanden. Om over deze zaken goed geïnformeerd te zijn, geeft rust. Daarom biedt KBO-Brabant deze interactieve lezing aan. Je hoeft geen lid te zijn van Wijnu.

De lezing wordt gehouden in het Wijnugebouw op maandagmiddag 7 oktober om 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant