De toertocht is ongeveer 80 kilometer.
De toertocht is ongeveer 80 kilometer.

Aado houdt toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder

Algemeen 968 keer gelezen

MARIAHEIDE | Oldtimerfriends Aado uit Veghel houdt op zondag 20 oktober een toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder. De Aado-Maas toertocht is een landelijke toertocht door het mooie Maas-landschap en over pittoreske dijkjes langs de Maas. De toertocht is ongeveer 80 kilometer.

De start van de oldtimer toertocht is dit keer vanaf het Dobbelsteenplein in Mariaheide. Inschrijven kan vanaf 11.00 uur bij café d'n Brouwer op het Dobbelsteenplein. Tussen 11.00 uur en de start kan men de oldtimers bezichtigen, Naast de leden van Oldtimerfriends Aado kan iedereen met een oldtimer van 25 jaar en ouder zich inschrijven voor deze Aado-Maas toertocht.
De oldtimers vertrekken om 12.00 uur en komen in de loop van de middag weer terug in Mariaheide.
Na terugkomst kan men bij café d'n Brouwer genieten van de live coverband No Colours.

Routeboek
Ook niet-leden van Oldtimerfriends Aado kunnen zich voor deze rit inschrijven voor 10 euro per auto (prijs is voor routeboek en twee consumptiebonnen). Voor Aado-leden is deze rit gratis.
Vooraf inschrijven voor deze rit is ook mogelijk door naam, adres, telefoonnummer en kenteken vooraf op te geven via: aadoclubblad@gmail.com of via de website www.aado.nl.

Het inschrijfnummer, routeboek en consumptiebonnen ontvangt men op 20 oktober bij café d'n Brouwer, Daar kan ook betaald worden.

De toertocht is ongeveer 80 kilometer.
De toertocht is ongeveer 80 kilometer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant