De Hofzittingen zijn altijd weer een kleurrijke bedoeling.
De Hofzittingen zijn altijd weer een kleurrijke bedoeling.

'Laatste kaarten voor vrijdag en zaterdag, donderdag nog ruimte'

Carnaval 799 keer gelezen

VEGHEL | De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november in het teken van de Hofzittingen van CV de Kuussegatters. De kaartverkoop gaat snel: voor vrijdag en zaterdag zijn nog enkele kaarten te koop. Je kunt online je (combi)kaarten kopen op www.kuussegatters.nl.

Dit jaar kun je voor de eerste keer online de kaarten verkopen. Lars Gevers maakte dit slimme systeem en licht toe: "Op onze site ga je naar de ticketverkoop. Je ziet meteen welke plaatsen nog beschikbaar zijn, kiest je plaatsen, betaalt via iDeal en krijgt meteen je e-tickets via mail. Kaarten kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro. Ook kun je 'combi-kaarten' kopen voor donderdag/vrijdag of donderdag/zaterdag: de prijs van een combikaart is 25 euro."

Beleef de donderdag
De donderdag komt wat langzamer op gang en heeft nog de meeste vrije plaatsen. Elk jaar blijkt dat dit een gezellige avond is. Alle artiesten staan lekker 'op scherp' omdat het dé première-avond is. De optredens zijn 'top': wat te denken van Camiel Stokkermans, die als tonproater een combinatie laat zien van acteertalent en woordspelingen. Ook Berry Knapen heeft als buutreedner zijn sporen ruim verdiend.
Met het afscheid van Prins Hannes d'n Derde en zijn Adjudanten Niels en Ad en de onthulling van het nieuwe Boerenbruidspaar zijn er de leuke traditionele momenten.

Meer informatie is te vinden op: www.kuussegatters.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant