De winnaars van een eerdere editie.
De winnaars van een eerdere editie.

Start aanmelding Loeiersfestijn: 'Loeien in de nieuwe feesttent'

Carnaval 539 keer gelezen

VEGHEL | Het Loeiersfestijn 2020 is op zaterdag 25 januari op een nieuwe locatie in een heuse feesttent. Deelnemers kunnen zich tot en met 1 december aanmelden via loeiersfestijn@kuussegatters.nl. De prijswinnaars winnen diverse leuke prijzen.

De feesttent staat niet zomaar ergens: die wordt namelijk aan Fellows & Friends geplaatst. De Loeiersfestijncommissie, zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen, is daar blij mee: "Dat biedt de garantie dat het ook dit jaar een knalfeestje wordt. We kunnen met zekerheid zeggen dat we 'mi gemak uit ons dak' gaan op deze avond", aldus de organisatie.

Leuke prijzen
Aan het Loeiersfestijn kun je meedoen in je eentje maar ook met een groep. Maak een tof nummer en zorg zelf voor de begeleiding: dit mag live zijn of instrumentaal. Het moet natuurlijk een eigen geschreven tekst zijn die je ten gehore brengt.
Als je de jury overtuigt met je nieuwe hit, wordt dit de Carnavalskraker 2020 van Veghel. Je wint deze felbegeerde titel, neemt ook daadwerkelijk het winnende nummer op én tijdens de hele carnaval wordt je nummer plat gedraaid in de kroegen van Veghel.
Tenslotte kun je als je in de prijzen valt dit jaar bonnen winnen, die je de gehele carnaval Veghel kunt besteden. Dat is toch een leuke bijkomstigheid.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 1 december 2019 via: loeiersfestijn@kuussegatters.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant