Afbeelding

Najib Amhali komt naar Veghel

Kunst en cultuur 1.672 keer gelezen

VEGHEL | Theater De Blauwe Kei maakte half mei het programma van seizoen 2018-2019 bekend. Hoewel het cabaretprogramma met bijna veertig artiesten goed gevuld is, voegt het Veghelse theater er nog één aan toe. Op 31 januari, 1 februari en 2 februari 2019 komt cabaretier Najib Amhali met zijn nieuwste show Waar Was Ik? naar De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel.

In februari 2017 zou de cabaretier al te zien zijn geweest in De Blauwe Kei, maar toen werd zijn gehele tour helaas afgeblazen. In zijn nieuwe voorstelling Waar Was Ik? geeft Najib antwoord op de vraag waarom hij destijds genoodzaakt was zijn shows te annuleren. Het wordt een show met veel persoonlijke verhalen, waarin veel gelachen wordt, waarin oud-bekenden langs komen en waarbij de bezoeker zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar Was Ik?'.

De verkoop voor de voorstellingen van Najib Amhali is op dinsdag 12 juni om 14.00 uur gestart. Vrienden van De Blauwe Kei, en gasten die vorig jaar een kaartje voor de geannuleerde voorstelling hadden, kunnen met voorrang bestellen vanaf 10.00 uur. De kaartverkoop is uitsluitend online en er kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden besteld. Kaarten voor Najib Amhali zijn 30 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant