Harrie van Boxmeer in het midden.
Harrie van Boxmeer in het midden.

Hart voor Veghel neemt afscheid van de Veghelse politiek

Politiek 778 keer gelezen

VEGHEL | De gemeente Veghel heeft besloten om per 1 januari 2017 op te gaan in de fusiegemeente Meierijstad. Voor Hart voor Veghel komt daardoor een einde aan haar bestaansrecht. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hart voor Veghel bestaan uit een samenwerking tussen PvdA, GroenLinks, D66 en niet-partijgebonden leden.

Omdat onze bloedgroepen hebben besloten zelfstandig verder te gaan in de gemeente Meierijstad, heeft Hart voor Veghel besloten op te houden met bestaan per 1 januari 2017.
Hart voor Veghel heeft altijd als een sterk progressief blok kunnen opereren mede door de loyaliteit van de leden. In al die jaren hebben ze als een partij altijd met één stem gesproken. "Wij danken al onze leden van de verschillende herkomsten voor de zeer prettige samenwerking", aldus Harrie van Boxmeer, bestuursvoorzitter Hart voor Veghel.
Partij van de Arbeid leden gaan verder in PvdA Meierijstad, D66 leden gaan verder in D66 Meierijstad, GroenLinks leden gaan de komende periode niet verder in Meierijstad en niet-partijgebonden leden gaan verder in Team Meierijstad.
Harrie: "We wensen, als bestuur van Hart voor Veghel, iedereen veel succes tijdens de verkiezingen. Mogelijk komt er een nieuwe samenwerking in de nieuwe gemeente Meierijstad."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant