Teleurstellende ouverture voor Geel-Zwart Dames 1

Sport 455 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 mocht op zondag 15 september eindelijk weer aantreden in de competitie. Na een scherpe, leerzame en ook gezellige voorbereiding waren de Veghelse hockeysters erop gebrand om punten te pakken. Dat lukte niet. Het gedegradeerde MEP Dames 1 won, zij het vertekend, met 4-0.

MEP Dames 1, gedegradeerd uit de overgangsklasse, stond zondag op het programma van Geel-Zwart. De zon scheen en vol goede moed en een scherpe voorbereiding in de benen gingen de Veghelse dames op bezoek in Boxtel. Desondanks kwam MEP al snel op voorsprong, maar Geel-Zwart herpakte zich en nam het initiatief over. Na meerdere mooie aanvallen en kansen waren het toch de dames van MEP die scoorde. Met een 2-0 achterstand ging Geel-Zwart de rust in.

Vizier
Na de rust lukte het Geel-Zwart niet om terug in de wedstrijd te komen. Het spel was zeker niet slecht en er werden verschillende kansen gecreëerd. Het vizier stond echter niet op scherp. MEP scoorde nog twee keer.
Persoonlijke fouten werden afgelopen zondag afgestraft en de dames uit Veghel vergaten zichzelf te belonen. Uiteindelijk verloor Geel-Zwart Dames 1 met een vertekende 4-0 van MEP.