Korfrakkers verliest bij KV Rooi

De Korfrakkers trekt aan het kortste eind

Sport 549 keer gelezen

SINT OEDENRODE - Voor de tweede keer dit buitenseizoen stond KV Rooi op het programma. De eerste wedstrijd werd verloren dus de dames waren gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vorige week werd er gewonnen van Be Quick en met vol vertrouwen wilden ze deze stijgende lijn doorzetten.

Al in de eerste minuut was het KV Rooi dat het eerste doelpunt maakte. Niet kort daarna werd de gelijkmaker gemaakt en er volgde ook meteen de eerste voorsprong voor De Korfrakkers. Deze voorsprong kon niet lang vast worden gehouden en het stond weer gelijk. Dit was eigenlijk dan ook het verloop van de eerste helft. De rust werd ingegaan met een kleine achterstand van 7-5. In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken. Het spel was niet wat het moest zijn en de tweede helft werd dan ook ingegaan met een nieuwe start. Dit resulteerde dan ook in twee scores en de stand was weer gelijk. Kv Rooi kon hierna wel weer uitlopen naar een voorsprong van twee punten. De scores liepen net zoals in de eerste helft ook in de tweede helft telkens gelijk op. In de laatste minuten werd het nog spannend en kon De Korfrakkers de achterstand van 11-9 nog verkleinen naar 11-10. Helaas werd de gelijkmaker niet meer gemaakt. De eerste helft van het buitenseizoen zit erop. Er is nu twee weken rust en op zaterdag 9 november spelen de dames het CNC toernooi. Er zal nog hard getraind moeten worden om de stijgende lijn in de zaal voort te zetten.