Rijkswaterstaat neemt verschillende maatregelen om de hinder zoveel mogelijk te beperken.
Rijkswaterstaat neemt verschillende maatregelen om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

A50 tussen Veghel en Paalgraven een week dicht

Verkeer en vervoer 2.042 keer gelezen

REGIO | Rijkswaterstaat voert deze zomer groot onderhoud uit aan de A50. Van vrijdag 19 juli 21.00 uur tot en met donderdag 25 juli 6.00 uur is de A50 tussen Veghel en knooppunt Paalgraven in de richting van Oss/Nijmegen een week volledig afgesloten. Weggebruikers en de omgeving moeten rekening houden met afsluitingen en verkeershinder.

Rijkswaterstaat neemt verschillende maatregelen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Hierover is dan ook al intensief overleg gevoerd met omliggende gemeenten, de provincie, bedrijven en hulpdiensten. Weggebruikers worden vroegtijdig gewaarschuwd over de afsluitingen en de omleidingsroutes. Dat gebeurt onder andere op www.rws.nl en www.vananaarbeter.nl en via de rws-app.
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Er wordt ook een beroep gedaan op de weggebruikers: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.
Kijk voor meer informatie op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of op www.rws.nl/onderhoudzn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant