VOW won van SC Elshout. (Foto: Arno Korsten)
VOW won van SC Elshout. (Foto: Arno Korsten)

4F: Boskant en Nulandia in evenwicht, VOW klimt naar plek 3

Voetbal 2.030 keer gelezen

De start van de vierde klasse F is erg leuk. Nulandia gaat aan kop, maar liet vandaag tegen Boskant wel voor het eerst punten liggen: 0-0. Avesteyn staat tweede, maar zag dat het duel met OSC'45 werd afgelast. VOW en Boskant volgen de koploper op de voet.

Boskant - Nulandia 0-0
Nulandia is voor het eerst dit seizoen tegen puntenverlies aangelopen. Op bezoek bij Boskant werd het 0-0. "Helaas zijn we er niet in geslaagd om te winnen. We zijn te weinig aan voetballen toegekomen en het was te vaak onrustig. Uiteindelijk is 0-0 terecht. Wij waren het eerste kwartier iets beter, daarna waren we gelijkwaardig. Boskant heeft ook gewoon een aardige ploeg", zegt Nulandia-trainer Marc van Delft. Zijn collega Sander Janssen van Boskant vond dat zijn ploeg het verdiende om een punt te pakken. "Nulandia kwam niet aan voetballen toe doordat we steeds druk op de bal hielden. Complimenten aan de jongens na de nederlaag van vorige week tegen Avesteyn. Misschien hadden we vandaag wel rechts op iets meer, maar met een punt zijn we tevreden."

SC Elshout - VOW 1-3
VOW liep op bezoek bij SC Elshout tegen een vroege achterstand aan. Na 8 minuten stond het al 1-0. Trainer Jordy van Boxtel: "We begonnen niet scherp en de organisatie stond niet. Na een kwartier pasten we een kleine wijziging in de opstelling toe en toen begon het te lopen." Na 20 minuten trok Pim van Riel de stand gelijk en na een half uur benutte Rick van der Linden een penalty. De strafschop werd gegeven na een overtreding op Stan van der Heijden. Na een uur was de 1-3 van Sander Vos een feit. Elshout had in het laatste half uur vaak de bal, maar echt grote kansen kreeg het niet. VOW was gevaarlijk via de counter, maar in de stand kwam geen verandering meer. "Een keurige teamprestatie van ons. Tegenvaller is wel dat Juul van Erp uitviel met een hamstringblessure."

Vorstenbossche Boys - RKKSV 0-1
Vorstenbossche Boys liep tegen een 0-1 nederlaag aan tegen RKKSV. Volgens trainer Dennis Meier was een gelijkspel op z'n plaats geweest. "De eerste helft lieten we het kaas van ons brood eten. We misten Marvin van Heeswijk die dan het verschil kan maken. De tweede helft waren we voetballend ontzettend sterk. Vier honderd procent kansen maakten we niet. Qua proces met deze jonge groep ben ik echt heel tevreden. Het is alleen sneu dat we onszelf te weinig belonen tot nu toe."

WEC - Boxtel 0-2
WEC tegen Boxtel was een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij Boxtel drie punten pakten. "We hadden een groot deel van de wedstrijd een veldoverwicht. We slaagden er echter niet in om grote kansen te creëren", aldus WEC-trainer Stephan Hesemans. Boxtel sloeg vijf minuten voor rust toe (schot buiten het zestienmetergebied) en vrij snel in de tweede helft (counter): 0-2. 

Vierde klasse F:
SC Elshout - VOW 1-3
Vorstenbossche Boys - RKKSV 0-1
WEC - Boxtel 0-2
VCB - HHC'09 6-0
Boskant - Nulandia 0-0
Essche Boys - Wilhelmina afgelast
OSC'45 - Avesteyn afgelast

1. Nulandia 5-13
2. Avesteyn 4-12
3. VOW 5-12
4. Boskant 5-10
5. Boxtel 4-9
6. Wilhelmina 4-7
7. SC Elshout 5-7
8. OSC'45 4-6
9. RKKSV 5-6
10. Essche Boys 4-3
11. VCB 4-3
12. WEC 5-3
13. Vorstenbossche Boys 5-3
14. HHC'09 5-0

Wilhelmina - Boskant
Nulandia - Essche Boys
Vorstenbossche Boys - WEC
HHC'09 - Avesteyn
RKKSV - OSC'45
Boxtel - SC Elshout
VOW - VCB

VOW won van SC Elshout. (Foto: Arno Korsten)
VOW won van SC Elshout. (Foto: Arno Korsten)
VOW won van SC Elshout. (Foto: Arno Korsten)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant