Hein van den Heuvel naast de plattegronden van De Heerd en De Hofstee. De oranje stipjes zijn de verkochte woningen.
Hein van den Heuvel naast de plattegronden van De Heerd en De Hofstee. De oranje stipjes zijn de verkochte woningen.

Verkoop nieuwbouw in Veghels Buiten gaat als een speer

Wonen 1.927 keer gelezen

VEGHEL | De verkoop van de nieuwbouwwoningen op De Heerd en De Hofstee in Veghels Buiten gaat als een speer. Inmiddels is 70 procent van de huizen verkocht en wordt in december gestart met de bouw. NVM makelaar Hein van den Heuvel van Meierijstad Makelaardij houdt zich bezig met de verkoop van de nieuwbouwwoningen.

"Er zijn nog diverse woningen beschikbaar, zoals hoekwoningen, gedeelde boerderijenwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond", vertelt Hein. In december dit jaar gaat de schop de grond in op Veghels Buiten en worden de eerste contouren zichtbaar van de in totaal 61 woningen; 48 koopwoningen en 13 woningen van Area op de twee erven. De huizen worden geen doorsnee woningen. Hein legt uit: "De gedeelde boerderijwoningen bijvoorbeeld worden echt in de stijl van een oude boerderij gebouwd. De vrijstaande woningen staan op grote percelen. Je kijkt zo de natuur in." Het erf De Heerd vindt zijn basis rondom de grote beoogde moestuin met boomgaard die prominent op het erf ligt. Een plek voor ontmoeting in gezamenlijk gebruik. De bakstenen schuren omsluiten het erf. Op het erf De Hofstee wordt de prettige sfeer en uitstraling in grote mate bepaald door twee centraal gepositioneerde bomen. Ze vormen centrale punten op het stenige erf waaromheen de woningen staan gegroepeerd. "Het landelijke karakter en de ligging spreekt mensen enorm aan. Er is veel belangstelling", zegt Hein. Dat bleek ook zaterdag tijdens de NVM Open Huizen Dag op het terrein. Deze werd druk bezocht. Op zaterdag 26 oktober kunnen belangstellenden opnieuw een kijkje nemen in de 'Kijk-Keet', op de Ham in Veghel. "Van 11.00 tot 13.00 uur zijn onze makelaars aanwezig om geïnteresseerden meer te vertellen over de beschikbare woningen en alle vragen te beantwoorden. Natuurlijk is het eveneens mogelijk om in de tussentijd contact met ons op te nemen. Dat kan ook met Makelaardij Brouwers Moors & Partners (www.bmnp.nl), wij werken met hen samen voor de verkoop van deze woningen."

Makelaar van hier
Dat er veel interesse is in de woningen in Veghels Buiten komt voor Hein niet als een verrassing. "De vraag naar koopwoningen is groot, het aanbod schaars en vaak snel verkocht. Een passende woning vinden én kopen is momenteel moeilijker dan een koper vinden voor je huidige woning." Er is veel vraag waarbij de uitdaging nu ligt in het vinden van die beste koper. Meierijstad Makelaardij, gevestigd aan de Hoogstraat in Veghel, biedt daarbij graag de helpende hand. Het gaat hierbij niet alleen om de verkoop van de woning, Hein wil juist toegevoegde waarde bieden in de advisering en begeleiding van het gehele proces van verhuiswens naar daadwerkelijk verhuizen. "Als je kijkt naar de koop of verkoop van een huis. Dat is niet zo eenvoudig als het nu soms lijkt. Hoe pak je zoiets aan om die beste koper te vinden?" Het is raadzaam om je goed te laten informeren en begeleiden bij de verkoop of aankoop van een woning. Het is mogelijk om bij Meierijstad Makelaardij een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Het NVM makelaarskantoor staat voor de makelaar van hier. De makelaars wonen in Veghel of Schijndel waar Meierijstad Makelaardij ook een vestiging heeft. "We hebben al 17 jaar ervaring in onze woningmarkt en zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVM en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitsstandaard", besluit Hein.
Kijk voor meer informatie op
www.heerd-hofstee.nl, www.demakelaarvanhier.nl of www.bmnp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant