Rob van Zutven en Joop Govers van Trendsetters.
Rob van Zutven en Joop Govers van Trendsetters.

Trendsetters styling & inrichtingen wacht mooi jaar

Zakelijk 4.861 keer gelezen

VEGHEL | Trendsetters styling & inrichtingen uit Veghel staat voor een mooi jubileumjaar met hoogtepunten. Trotse eigenaren Rob van Zutven en Joop Govers vieren het tienjarige jubileum van hun zaak en openen in maart een gloednieuwe bloemenwinkel op de Verlengde Noordkade.

Tien jaar geleden alweer zag Trendsetters het levenslicht, toen Rob en Joop begonnen met de verhuur van meubilair voor beurzen en evenementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De mannen werkten aanvankelijk in de cateringwereld en met name het meubilair en de styling van events sprak ze erg aan. Het idee voor Trendsetters was geboren. De jonge ondernemers gingen vol enthousiasme aan de slag en betrokken vier jaar later een groter pand aan De Amert 443 in Veghel, waar ze een mooie groei hebben mogen doormaken.

Nieuwe meubellijnen
Sindsdien hebben ze niet stilgezeten en zijn ze volop blijven ontwikkelen. Zo lanceerden ze eind vorig jaar twee nieuwe meubellijnen naast de zeven al bestaande lijnen. "We merkten dat er vraag was naar industriële meubilair en meubilair met organische vormen en hebben daar met deze twee lijnen op ingespeeld. Er is een nieuwe industriële lijn vervaardigd uit eikenhout en ruw staal en een moderne witte lijn met ronde vrouwelijke vormen. Deze zijn al verkrijgbaar", vertelt Joop. Dat is ook meteen de kracht van Trendsetters; constant blijven ontwikkelen en reageren op de behoeftes in de markt die ze aantreffen. Het aanbod van de zaak is de afgelopen paar jaren dan ook ruimer opgezet. "Met name de styling en accessoires zijn flink uitgebreid. We kunnen daar onderscheid in maken. Klanten kunnen bij ons terecht voor alles met betrekking tot meubilair en de styling ervan", zegt Rob, die de acquisitie en het klantencontact verzorgd. Joop regelt de interne voorbereidingen. Trendsetters beschikt naast een eigen ontwikkeld assortiment meubilair over een ruim aanbod accessoires om zo totaalconcepten in verschillende stijlen te kunnen verzorgen.

Bloemenwinkel
Het plan is om daar de komende tijd in door te groeien. Het team bestaat momenteel uit acht fulltimers en vier parttimers en wordt binnenkort uitgebreid met twee dames die de gloednieuwe bloemenzaak voltijd gaan runnen op de Verlengde Noordkade, die langs de Theaterzaal van de Blauwe Kei komt. "De bloemenwinkel wordt op vrijdag 16 maart feestelijk geopend en staat op zichzelf. Iedereen kan daar binnenlopen voor een mooi boeket of een leuk accessoire. Daarnaast zullen daar de bloemdecoraties worden gearrangeerd voor onze evenementen, zodat de mensen die voorbij lopen er alvast van kunnen genieten." Het idee voor een bloemenzaak speelde al langer. Drie jaar om precies te zijn. "We hebben de afgelopen paar jaar veel bloemdecoraties verzorgd en hadden al langer het idee om het in eigen huis te organiseren. Dat is gelukt. We hebben nu meer expertise en kunnen zo beter inspelen op de laatste trends op gebied van bloemstyling." Voor de Noordkade is bewust gekozen. "Het bruist er van de inventieve bedrijven en op die plek zat nog geen bloemenwinkel. Het is de ideale plaats hiervoor en er is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het een leuke en creatieve omgeving, waar Trendsetters ook thuishoort", zegt Joop. De bloemenzaak kan nog wel een paar groene vingers gebruiken. "We zijn nog op zoek naar een parttime kracht die de twee bloemstilisten wil komen versterken." De heren komen binnenkort nog met een leuke actie tijdens de openingsweek van de bloemenzaak. "Wat voor een actie dat is, houden we voorlopig nog even voor ons", besluiten ze met een lach.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.trendsetters.nl of op de Facebookpagina. Trendsetters is telefonisch te bereiken via: 0413-287890.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant