Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Optiek van der Valk al 50 jaar present in het centrum van Veghel.
Optiek van der Valk al 50 jaar present in het centrum van Veghel.

Optiek van der Valk al 50 jaar in Veghel

  •   1376 keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | Optiek van der Valk viert haar jubileum. En niet zomaar een jubileum! Optiek van der Valk is al 50 jaar te vinden in het centrum van Veghel. Het echtpaar Louke en Roos van der Valk startte eind jaren 60 de winkel met aan de ene kant de optiek en aan de andere kant een winkel in kristal en porselein. Een chique winkel, maar heel toegankelijk voor mensen uit Veghel en uit de dorpen eromheen. "Iedereen kwam binnen, zelfs op sokken. En dan stonden de klompen netjes buiten."

Huidige bedrijfsleiders Martijn Schalken en Bas Derks vertellen levendig hoe het er hier aan toe ging. "De optiek is er altijd al voor iedereen en elke portemonnee is welkom. Niemand hoeft hier zijn neus te stoten en iedereen wordt voorzien van een deskundige meting en dito advies. Van vroeger uit is Optiek van der Valk een vertrouwde, warme winkel met kundig personeel. Het is niet voor niets dat mensen hier al jaren komen. Zelfs als ze verhuisd zijn naar elders in Nederland of het buitenland, mensen blijven terug komen om zich door ons te laten helpen aan een passende bril", vertellen Martijn en Bas.

Uitgebreide collectie
Optiek van der Valk heeft, ook van oudsher, altijd al de meest innovatieve oogmeetapparatuur. "Meneer van der Valk was daar in de beginjaren al mee bezig, maar ook nu zijn onze oogmeetcomputers van de meest geavanceerde techniek. Daarnaast bezoeken we regelmatig de internationale beurzen om de nieuwste trends in brilmonturen te vinden. Die presenteren we dan zo snel mogelijk in de winkel. We zijn een van de weinige verkooppunten van het merk Suzy Glam, een betaalbaar en apart mooi merk."

Verder heeft Optiek van der Valk de subtiele titanium brillen van Lindberg, de uitgesproken, opvallende monturen van Theo en de elegante, smaakvolle collectie van Cartier.

Ook de jeugdige brildrager kan bij Van der Valk Optiek terecht met het stoere merk G-Star en het vooruitstrevende merk Mykita. Martijn: "Er is altijd iets te vinden in uw prijsklasse en naar uw smaak."

Feest
Optiek van der Valk al 50 jaar present in het centrum van Veghel, dat is niet niks. Het jubileum mag dan ook zeker voor klanten van Optiek van der Valk een feest zijn. Bas: "Daarom bieden wij de gehele maand maart, bij de aankoop van een bril, een gratis zonnebril op sterkte aan. De speciale selectie aan zonnebrillen, vindt u in de winkel. En wij helpen u graag bij uw keuze."

Actie
De jubileumactie is geldig in de maand maart bij Optiek van der Valk, Molenwieken 1, in Veghel. Bij de aankoop van een bril, kiest de klant gratis een zonnebril uit de selectie uit. Gemaakt op sterkte.
Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Meer berichten