Teun Arts is dé speciaalzaak op het gebied van zitcomfort.
Teun Arts is dé speciaalzaak op het gebied van zitcomfort.

Teun Arts ruimt op tijdens Pinksteren

Zakelijk 1.951 keer gelezen

SINT HUBERT | Teun Arts is al 45 jaar dé speciaalzaak op het gebied van zitcomfort. Tweede Pinksterdag is de showroom van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Er is dan volop opruiming; reden genoeg om een kijkje te komen nemen dus.

In de zaak van ruim 2000 vierkante meter staan standaard zo'n 350 tot 400 relaxfauteuils uitgestald. Zoals eigenaar Flip Arts zegt: "staat er niet bij, bestaat hier niet." Kwaliteit leveren is voor hem het allerbelangrijkste. "We leveren degelijke spullen die jaren meegaan. Daarnaast kunnen klanten bij ons rekenen op vijf jaar garantie, ook op de artikelen die in de opruiming zijn. In het oerwoud van meubelaanbieders, willen wij duidelijkheid bieden." Meubels worden altijd gratis thuisbezorgd en zitklaar afgeleverd. De bovenverdieping wordt gebruikt als uitverkoophoek. Daar staan altijd diverse modellen met 15 tot 40 procent korting. "Twee à drie keer per jaar houden we een grote opruiming. Dan lopen de kortingen op van 25 tot 60 procent", vertelt Flip. Die opruiming gaat nu van start. Hij vervolgt: "Relaxfauteuils zijn al lang niet meer stoelen voor alleen ouderen. Het is een comfortproduct geworden." Het grootste deel van de meubels bij Teun Arts wordt exclusief voor de meubelzaak gemaakt. Flip ontwerpt zelf ook veel stoelen. "We werken alleen met Europese leveranciers. Kwaliteit is het allerbelangrijkste. Er is namelijk een verschil tussen goedkoop zijn en goedkope producten leveren. Dat laatste doen wij dus absoluut niet!"
Teun Arts heeft Tweede Pinksterdag en zondag 27 mei extra koopzondagen. Meer informatie staat op www.teunarts.nl of kom langs in de zaak aan de Boersestraat 11 in Sint Hubert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant