De deal is rond.
De deal is rond.

Verkoop EMTÉ door Sligro afgerond

Zakelijk 2.580 keer gelezen

VEGHEL | Sligro Food Group N.V., Jumbo Groep Holding B.V. en Coop Holding B.V. delen mee dat op 2 juli de transactie is afgerond van de op 5 maart 2018 aangekondigde verkoop van alle aandelen van EMTÉ Holding B.V. en haar dochterondernemingen EMTÉ Supermarkten B.V., EMTÉ Franchise B.V. en EMTÉ Vleescentrale B.V., door Sligro Food Group aan het consortium van Jumbo en Coop.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de verkoop reeds goedgekeurd en de betrokken Ondernemingsraden hebben een positief advies uitgebracht. Dit najaar starten Jumbo en Coop met de ombouw van de EMTÉ supermarkten naar hun formules. Ten behoeve van een goede overgang van EMTÉ naar Jumbo en Coop, zal Sligro Food Group gedurende de transitieperiode een aantal ondersteunende diensten voor EMTÉ blijven verrichten.

Veghel
De verkoop beslaat de 130 supermarktlocaties van EMTÉ, de retail-distributiecentra in Kapelle en Putten, de Vleescentrale in Enschede en de ondersteunende operationele en commercie¨le afdelingen van EMTÉ op het hoofdkantoor in Veghel. Alle betrokken medewerkers gaan mee over naar het consortium.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant