???????De nieuwe locatie biedt ruimte aan de huidige 35 medewerkers en naar verwachting nog 20 nieuwe collega's
???????De nieuwe locatie biedt ruimte aan de huidige 35 medewerkers en naar verwachting nog 20 nieuwe collega's

MILON verhuist van Schijndel naar Veghel, twintig extra banen

Zakelijk 1.357 keer gelezen

VEGHEL | Met de verhuizing van Schijndel naar Veghel zet onderzoeks- en adviesbureau MILON de volgende stap in hun groeiambitie. Het nieuwe pand staat, binnen de gemeentegrenzen van Meierijstad, aan de Rembrandtlaan 4. "Het is prachtig dat we ons nieuwe onderkomen in Meierijstad gevonden hebben. Schijndel zit in ons hart, in Meierijstad zijn we thuis", aldus directeur Patrick Trikels.

Patrick geeft aan dat de verhuizing de nodige ruimte biedt om ook op andere vlakken stevig door te groeien: "We hebben als team een duidelijke koers voor de toekomst uitgestippeld: naar de top 50 van adviesbureaus in Nederland en op die manier de innovatie, kwaliteit en continuïteit voor opdrachtgevers en medewerkers waarborgen. Onze kracht zit in de manier waarop we werken: transparant, snel en met inlevingsvermogen. Deze kernwaarden zijn verankerd in onze nieuwe strategie en benoemd in onze nieuwe pay-off 'MILON - zuiver in advies & onderzoek'. "

Team
De nieuwe locatie biedt ruimte aan de huidige 35 medewerkers en naar verwachting nog 20 nieuwe collega's. Deze nieuwe collega's wacht overigens ook de nodige persoonlijke ontwikkeling. Middels de MILON Academy worden vakkundige starters verder opgeleid tot experts binnen hun discipline met kennis en kunde in de branche waarin zij opereren.

De nieuwe locatie biedt ruimte aan de huidige 35 medewerkers en naar verwachting nog 20 nieuwe collega's.

Expertise
Onderzoek en advies blijft de kracht van het bedrijf, de nuance zit in de specifieke diensten. Met ruim 25 jaar expertise op het gebied van bodem, bouwstoffen en milieu is MILON in verschillende vakgebieden actief, maar hecht waarde aan de specialismen, legt Patrick uit: "De markt is continu in ontwikkeling en wij leggen de focus op de branches waar onze opdrachtgevers in opereren: Afval & Recycling, Industrie, Infra en Projectontwikkeling."

Meer informatie op: www.milon.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant