Sligro verbouwt hoofdkantoor in Veghel
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5087647&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/stadskrantveghel&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=546,547,548,549" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Impressie receptie.
Impressie receptie.

Sligro verbouwt hoofdkantoor in Veghel

  •   3003 keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | Sligro Food Group start in september met de verbouwing van haar hoofdkantoor aan de Corridor in Veghel. Het complete gebouw gaat op de schop en wordt aangepast aan de eisen van deze tijd. Om de verbouwing uit te kunnen voeren verhuizen de medewerkers van het hoofdkantoor tijdelijk naar een kantoorpand aan de Huygensweg 10 in Veghel.

Het hoofdkantoor dateert uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Met de groei die het bedrijf doormaakte vonden ook regelmatig verbouwingen en kleine uitbreidingen plaats. De laatste grote verbouwing dateert uit 2007, toen aan weerszijde van het hoofdkantoor nieuwe vleugels zijn gerealiseerd. 

Impressie vooraanzicht.

Met de huidige verbouwing, die een oppervlakte van 16.700 vierkante meter beslaat, wordt rekening gehouden met de ambitie van Sligro om uit te groeien tot een internationale foodservice speler.

Beter werkklimaat
De verbouwing wordt gerealiseerd door hoofdkantoor Cornelissen uit Zeeland. Samen met de andere bouwpartners is de verbouwing in 3D ontworpen, volgens het principe van Engineering & Build.
Een groot deel van de buitenmuren en de verdiepingsvloer blijft intact. Inpandig wordt het gebouw ingrijpend vernieuwd. Zo worden er een nieuw bedrijfsrestaurant en patio van 600 vierkante meter, met daaromheen kantoorruimtes, gerealiseerd. 

Impressie bedrijfsrestaurant.

Voor de inrichting van de kantoren is gekeken naar ZiN Inspiratielab. De sfeer wordt doorgetrokken naar het hoofdgebouw. De indeling van de kantoorruimtes wordt flexibeler en het werkklimaat voor de medewerkers verbeterd. Transparantie en licht vormen daarbij de sleutelwoorden.
Het vernieuwde hoofdkantoor heeft straks ruimte voor ongeveer 650 werkplekken.

Tijdelijke verhuizing
Om de dagelijkse operatie niet te verstoren is besloten de centrale organisatie, tijdens de verbouwing, tijdelijk elders onder te brengen. Het merendeel van de medewerkers gaat naar een leegstaand kantoorpand aan de Huygensweg 10 (voormalig DHL-pand) in Veghel dat hiervoor wordt gehuurd. Enkele diensten worden ondergebracht in bestaande locaties van Sligro Food Group in Veghel. 
Met ingang van 1 september is de tijdelijke verhuizing een feit. Hierna wordt gestart met de verbouwing. Voor het totale project is een bouwtijd van zestig weken gerekend.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5087647&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/stadskrantveghel&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=546,547,548,549" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5093131&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/stadskrantveghel&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=546,547,548,549" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10661455&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=kliknieuws.nl/stadskrantveghel&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=546,547,548,549" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5087111&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/stadskrantveghel&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=546,547,548,549" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5099816&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/stadskrantveghel&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=546,547,548,549" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>