PENDIK Techniek zit sinds 1 oktober ook op De Amert in Veghel.
PENDIK Techniek zit sinds 1 oktober ook op De Amert in Veghel.

PENDIK vestigt zich in Veghel en wil verder groeien

Zakelijk 2.026 keer gelezen

VEGHEL | PENDIK Techniek uit Veenendaal zit sinds 1 oktober ook op De Amert in Veghel. Zij zijn een totaal installateur, maar in Veghel leggen ze de focus ergens anders op.

Directeur Gert Geurtsen verklaart waarom ze naar Veghel zijn gekomen. ''Officieel noemen wij het regio zuid. Alles wat onder De Waal zit valt daaronder. De reden dat wij hierheen zijn gekomen is om de huidige klanten beter te bedienen, maar ook om verder te kunnen groeien vanuit deze vestiging. Sneller aanwezig zijn en een storing verhelpen is een belangrijke factor. In regio zuid focussen wij op andere dingen dan vanuit het hoofdkantoor in Veenendaal. De focus ligt op CV ketel gerelateerde zaken. Denk aan: service, onderhoud, vervanging, storingen verhelpen, leidingen vervangen, radiator vervangen, een CV installatie plaatsen of een combi ketel aansluiten. Als er een project aanvraag komt, leggen wij deze neer bij ons bedrijfsbureau in Veenendaal. Voor storingen zijn wij 24/7 beschikbaar.''

Groei
Er werken nu vier man in regio zuid, maar ze willen groeien naar tien/vijftien man. ''We willen een autonome groei realiseren. Wij zijn op zoek naar service/onderhoudsmonteurs of zij die daar voor opgeleid willen worden. Een belangrijk uitgangspunt is om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Afspraken nakomen vinden wij zeer belangrijk. Onze monteurs zijn ook onze ambassadeurs. In regio zuid willen wij extra service en onderhoud monteurs. Als zuid goed loopt gaan we verder kijken. Denk aan regio noord, we hebben klanten door het hele land'', aldus Gert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant