Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Wandeldag bij De Wit Schijndel

  •   391 keer gelezen   Zakelijk

SCHIJNDEL | Bij De Wit Schijndel hebben ze jarenlang ervaring op het gebied van wandelen. Van een kleine wandeling tot de meest uitdagende avonturen. Daarom organiseren ze zaterdag 6 april de Wandeldag bij De Wit Schijndel. Van 10.00 uur tot 17.00 uur zijn er diverse activiteiten en demonstraties op het gebied van wandelen.

Wandelen begint natuurlijk met een goed paar wandelschoenen. Speciaal voor deze dag komt de Lowa Experience Trailer naar Schijndel. De trailer is de hele dag aanwezig. De specialisten van Lowa kunnen je hier niet alleen alles vertellen over het paar wandelschoenen dat het beste bij je past, je kan deze ook gelijk uitgebreid testen tijdens een wandeling over de wandelroute.
Onder de deelnemers van deze wandelroute mag De Wit twee startbewijzen voor de Vierdaagse weggeven. Wil jij kans maken op deze starbewijzen? Inschrijven voor de wandelroute kan door het sturen van een mail naar wandeldag@dewitschijndel.nl onder vermelding van 'Wandelroute wandeldag'.

On
Tijdens de Wandeldag kun je de trailschoenen van ON running testen. Maak je wandeluitrusting compleet met geschikte outdoorkleding. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan geschikte kleding van merken als Fjällräven, The North Face en Jack Wolfskin.
De Wit is zoals gewoonlijk geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. De demonstraties vinden plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur. 
Parkeren is gratis en de hond mag mee naar binnen.

Meer berichten