Luc Vaessen en Ingrid van der Heijden zijn gestart met BaanTreffers.
Luc Vaessen en Ingrid van der Heijden zijn gestart met BaanTreffers.

Werkgeluk staat centraal: 'Wij vergroten de kans op een match made in heaven'

Zakelijk 1.223 keer gelezen

VEGHEL | Met een bijzonder concept mengde BaanTreffers zich vorige maand op de arbeidsmarkt. Het nieuwe personeelsbemiddelingsbureau van Luc Vaessen en Ingrid van der Heijden in Veghel stelt werkgeluk keihard voorop.

Een brok aan ervaring op de arbeidsmarkt brengen Luc en Ingrid met zich mee. Ingrid werkt al meer dan zes jaar in de arbeidsbemiddeling, Luc is onder andere oprichter van de succesvolle lokale vacaturebank werkinmeierijstad.nl, dat overigens gewoon blijft bestaan.

Mismatch
Luc en Ingrid zien twee ontwikkelingen: aan de ene kant werkgevers die moeite hebben met het vinden van goede starters, juniors en mediors en aan de andere kant beginnende werkzoekenden die meer zoeken in een baan dan de traditionele beloningen. "Te vaak is er een mismatch, gewoon omdat behoeften niet op elkaar zijn afgestemd", vertelt Luc.

BaanTreffers screent kritisch
BaanTreffers onderscheidt zich in de markt door zich exclusief te richten op starters, juniors en mediors. "Die leren we tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek goed kennen. Een werkzoekende is voor ons pas kandidaat als hij of zij de juiste drive heeft", aldus Ingrid.
Ook werkgevers worden onder de loep genomen: "Een organisatie is pas klant als zij zich realiseert dat mensen de belangrijkste factor zijn; bedrijven die beseffen dat werkgeluk ook een arbeidsvoorwaarde is. Door aan beide kanten kritisch te screenen, vergroten wij de kans op een match made in heaven."

Nieuwe generatie
De eerste successen zijn al een feit en dat geeft veel positieve energie. "Het is cliché, maar niets is mooier dan te horen dat een bedrijf en medewerker elkaar helemaal gevonden hebben. Wij begeleiden in dit proces en maken daarin écht het verschil. Zo werken wij onder meer samen met een coach en werkgelukdeskundige. We zijn hetzelfde bureau als ieder ander. We doen het alleen nét even iets anders. Aangepast aan de behoeften van deze tijd", besluit Luc.

Baantreffers houdt kantoor aan Sluisstraat 29 in Veghel. Zie ook: www.baantreffers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant