Mantelzorgers verdienen het om in de watten te worden gelegd.
Mantelzorgers verdienen het om in de watten te worden gelegd.

Mantelzorgers worden in de watten gelegd

Gezondheid 197 keer gelezen

VEGHEL | Mantelzorgers krijgen een steeds grotere rol in de gemeenschap. Het is een belangrijke taak waarbij veel van hen wordt gevraagd. De gemeente Veghel wil ook dit jaar weer haar waardering uitspreken voor de Veghelse mantelzorgers. Op 5 november is er voor de mantelzorgers uit de gemeente een speciale middag om hen in de watten te leggen. De middag vindt plaats in de Blauwe Kei in Veghel.

In 2015 heeft de gemeente Veghel een geslaagde verwenmiddag voor de mantelzorgers georganiseerd. Ook dit jaar is er een middag waar de mantelzorgers de aandacht en waardering ontvangen die zij verdienen. "Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor de gemeente Veghel", aldus wethouder Riny van Rinsum. Tijdens deze middag toont cabaretière Christel de Laat haar nieuwste sketches. Daarnaast wordt er een warm en koud buffet verzorgd en kunnen de mantelzorgers met elkaar bijpraten.

In geval de mantelzorger niet in de gelegenheid is om naar de verwenmiddag te komen is er de mogelijkheid om te kiezen voor een alternatief cadeau.

Aanmelden
Aanmelden voor de verwenmiddag en het alternatieve cadeau kan tot 23 oktober, via de website www.veghel.nl/mantelzorg of bel naar 14 0413.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant