Ineke Persoon met de pads van de cryolipolyse.
Ineke Persoon met de pads van de cryolipolyse.

Vele centimeters kwijt met cryolipolyse

Algemeen 1.575 keer gelezen

VEGHEL | Vet verbranden met behulp van koeling. Deze revolutionaire manier om vele centimeters kwijt te raken is sinds dit jaar te ondergaan bij L'arte dell'estetica, de schoonheidssalon van Ineke Persoon in Veghel.

Eigenaresse Ineke Persoon van L'arte dell'estetica is razend enthousiast over deze bijzondere manier van vetreductie die zij sinds dit jaar aanbiedt in haar salon. "Het werkt echt, ik spreek uit eigen ervaring. Bij veel methodes wordt er met warmte gewerkt, maar dan haal je alleen vocht weg. Hiermee gaat de gehele vetcel als het ware kapot", aldus Ineke over cryolipolyse, oftewel coolsculpting. Dit is een pijnloze manier van vetreductie door middel van verkoeling van de vetcellen zodat deze vetcellen afgebroken worden zonder dat er ander weefsel van het lichaam wordt beschadigd. Met behulp van pads wordt door middel van precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling onderhuids vetweefsel kapot gemaakt. De warmte stimuleert de cellen, door de daaropvolgende onderkoeling breken de vetcellen af.

Probleemzones
Cryolipolyse is met name geschikt voor bepaalde probleemzones, zoals buik, billen en bovenbenen. Doordat de vetcellen op deze plekken vaak slecht doorbloed zijn, is het vaak erg moeilijk om juist daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. L'arte dell'estetica biedt een wetenschappelijk bewezen oplossing. Door een cryolipolyse-kuur te volgen, kan 3 tot 5 centimeter van de vetlaag worden verwijderd. "Maar het is vaker regel dan uitzondering dat er meer dan 10 centimeter verwijderd wordt", zegt Ineke. Afhankelijk van het lichaamstype wordt een kuur verspreid over een tijdsbestek van 3 tot 12 weken, om maximale efficiëntie te realiseren. "Omdat geen enkel lichaam hetzelfde is, is het moeilijk een standaard aan te geven. De Qill, het apparaat waarmee de cryolipolyse wordt uitgevoerd, wordt daarom ook voor iedere behandeling opnieuw ingesteld." De reacties die Ineke krijgt van klanten zijn zonder uitzondering erg positief. "Vaak hoor je dat mensen sporten en diëten en dat het dan nog niet lukt om de probleemzones aan te pakken. Met cryolipolyse boeken ze wel resultaat."
Om iedereen de mogelijkheid te bieden kennis te laten maken met cryolipolyse, heeft Ineke een speciale aanbieding: een kuur van vijf behandelingen voor de scherpe prijs van 200 euro. Wie eenmalig wil ondervinden wat de Qill kan doen, kan dat voor 50 euro al proberen.

L'arte dell'estetica
De cryolipolyse is één van de vele behandelingen die schoonheidssalon L'arte dell'estetica biedt. Ineke Persoon is al ruim dertig jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Omdat zij haar salon aan huis heeft, is zij in staat tegen zeer gunstige tarieven een op maat aangepaste behandeling te geven. Van een standaard schoonheidsbehandeling, harsen, epileren en verven tot spray tanning en manicures: Ineke biedt een totaalpakket.

L'arte dell'estetica is gevestigd aan Dorshout 6D in Veghel. de openingstijden zijn van maandag t/m woensdag van 9.00 uur - 21.00 uur en donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.30 uur. Info: www.schoonheidssalonveghel.nl.
Dit verhaal verscheen eerder in de ROOS van woensdag 5 oktober
.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant