De Veghelse wethouder Margriet Bräuner opende de bijeenkomst.
De Veghelse wethouder Margriet Bräuner opende de bijeenkomst.

Ontbijt voor startende ondernemers: 'Hopelijk krijgt dit een vervolg'

Zakelijk 211 keer gelezen

VEGHEL | De Gemeente Veghel organiseerde maandagochtend voor de derde keer het startersontbijt voor nieuwe ondernemers in Veghel. De Verspillingsfabriek in Veghel was de locatie voor interviews en sprekers rond het thema 'Ambities waarmaken.' Dit jaar was de belangstelling weer groot

Gevestigde Veghelse ondernemers deelden waar zij tegen aan liepen bij het starten van een eigen zaak. Ook kregen de deelnemers informatie over ondernemen in Veghel en konden ze deelnemen aan een rondleiding door de Verspillingsfabriek. De Veghelse wethouder Margriet Bräuner opende de bijeenkomst: "De ambities van Veghel voor het komend jaar worden voor een groot deel bepaald door de vorming van gemeente Meierijstad. Vanaf 1 januari 2017 is dat een feit. Zo bezien, ontbeten we vanmorgen voor het laatst samen met de starters uit gemeente Veghel. Hopelijk krijgt dit mooie initiatief een vervolg in de gemeente Meierijstad. Ik zet me daar graag voor in."

Samenwerkingspartners
Het Startersontbijt werd mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Veghel, Kredietunie, Startersmarktplaats en Vitaal Bedrijvig Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant