Marcel Kanters
Marcel Kanters

Marcel Kanters behaalt doel van 70.000 euro voor behandeling

Gezondheid 143 keer gelezen

ERP | Marcel Kanters startte een crowdfundactie om zijn behandeling voor MS in Mexico te bekostigen. Afgelopen zondagavond ging hij over de beoogde 70.000 euro heen. Inmiddels heeft de Boekelaar al 73.958 euro opgehaald.

''Ik kan het nog niet helemaal bevatten'', schrijft Kanters op zijn website www.neverstoprunning.nl. ''Met veel trots kan ik melden dat we binnen twee weken de 70.000 euro hebben bereikt. Zonder de steun van familie, vrienden, collega's, bekenden en onbekenden was dit never nooit gelukt en daar ben ik iedereen dan ook enorm dankbaar voor. We gaan door. Ik ben inmiddels een stichting begonnen en het geld dat nu nog binnen gaat komen door donaties en activiteiten komt volledig ten goede aan onderzoek naar MS. Want mijn strijd tegen deze ziekte gaat door.''

Pubquiz
Een van de activiteiten in het kader van Never Stop Running is een pubquiz: één van Marcels hobby's. Zijn eigen team Oh Ja organiseert nu zelf een avond: op zaterdag 19 november in Café de Paal aan de Hezelstraat 26 in Erp. De quiz begint om 20.00 uur.

Inschrijven kan via pubquizneverstoprunning@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant