Verkiezingsavond 'Leve(n) de dorpen' in De Brink

Politiek 328 keer gelezen

EERDE | In de aanloop naar de verkiezing van de eerste gemeenteraad van Meierijstad houden de tien dorpsraden van Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel Olland, Wijbosch en Zijtaart gezamenlijk een verkiezingsavond 'Leve(n) de dorpen' waarop de lijsttrekkers flink aan de tand gevoeld gaan worden.

Iedereen is op dinsdag 15 november welkom in gemeenschapshuis 'De Brink', Sint Antoniusplein 7, in Eerde. De verkiezingsavond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Alle politieke partijen die gaan deelnemen aan de verkiezing op woensdag 23 november zijn op deze avond aanwezig.
Naast aandacht voor de belangen van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode is er voldoende aandacht voor de belangen van de tien kleine kernen van Meierijstad. Het debat staat onder leiding van gespreksleider Twan van den Brand. Ook voor de aanwezigen bestaat de mogelijkheid om inbreng te leveren.

Verder zal zanger Nico van de Wetering uit Sint-Oedenrode zijn lied 'Meierijstad is de naam' ten gehore brengen tijdens deze avond.
Voor meer informatie neem contact op met Frans Zegers, voorzitter van Dorpsraad Eerde, via dorpsraad@eerde-meierijstad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant