De Slaapkamer van Piet
De Slaapkamer van Piet

Koopzondag 'Nationale Pietendag' in het centrum

Centrum 346 keer gelezen

VEGHEL | Veghel Centrum staat zondag 27 november, tijdens de koopzondag, in het teken van de Nationale Pietendag. De winkels zijn geopend van 12.00 uur tot en met 17.00 uur zodat er Sinterklaasinkopen kunnen worden gedaan.

Het centrum wordt op z'n kop gezet met optredens van onder andere Danspieten, Muziekpieten, Turnpieten en Snoeppieten. In het centrum zijn verschillende activiteiten met deze Pieten te beleven.
Het Veghelse centrum krijgt s 'middags hoog bezoek. Sinterklaas komt om 15.30 uur een kijkje nemen op de Markt en wordt daar getrakteerd op allerlei optredens. Deze optredens worden verzorgd door leerlingen van Phoenix Cultuur en DéDé Dance. Daarna heeft de Sint nog tijd om handjes te schudden.

Centraal Pietenburo
Het Raadhuis op de Markt is weer omgetoverd tot Centraal Pietenburo. Tijdens de Nationale Pietendag kan het CPB van 14.00 tot 16.00 worden bezocht. Binnen is er van alles te beleven en natuurlijk staat het Pietenhuisje voor Slaappiet ook paraat. Op de koopzondag is het gratis parkeren in het centrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant