Woonaccent Veghel gaat samen met Woonaccent Makelaars Schijndel

Wonen 1.188 keer gelezen

VEGHEL | Nieuwe stijl verkoopborden in de tuinen, een moderne huisstijl en vooral nóg meer contact met klanten. Vanaf 1 januari 2017 gaat Woonaccent Veghel samen met Woonaccent Makelaars Schijndel verder als Meierijstad Makelaardij. "De makelaar van hier komt ook echt van hier.''

Het is meteen duidelijk: Hein van den Heuvel van Woonaccent Makelaars heeft zin in zijn nieuwe start. Het kantoor gaat per 1 januari los van de huidige franchisegever. "We hebben een eigen huisstijl en uitingen en met het samengaan met het kantoor in Schijndel zijn wij flexibeler en hebben wij een grotere organisatie", vertelt Hein. Hein startte in 2003 met Woonaccent Makelaars Veghel, in het pand aan de Hoogstraat. Een half jaar geleden maakten hij met Jochem Kroon en Monique van Rijbroek van Woonaccent Makelaars Schijndel de keuze verder te gaan als Meierijstad Makelaardij. De voordelen van een kantoor dat zich helemaal richt op de gemeente? "Wij komen hier vandaan, wonen er, de kinderen gaan hier naar school, we doen er onze boodschappen, sporten er en gaan er naar de kroeg. Wij kennen Veghel en Schijndel en dat komt de klant ten goede. En, heel belangrijk: we krijgen nu echt een eigen identiteit én meer vrijheid."

Sint-Oedenrode
Meierijstad Makelaardij richt zich niet alleen op Veghel. Naast Woonaccent Veghel gaat dus ook Woonaccent Schijndel per 1 januari op in Meierijstad Makelaardij. Meierijstad Makelaardij heeft vanaf 1 januari dus twee kantoren waar je naar binnen kunt lopen. "Jochem en Monique bestrijken met hun kantoor het gebied in en rond Schijndel", vertelt Hein. Om heel Meierijstad te dekken, zijn er ook de nodige plannen voor Sint-Oedenrode. "Sint-Oedenrode wordt zeker bij ons werkgebied betrokken." Met de nieuwe huisstijl, verandert ook het logo. Daarin vallen drie blauwe bolletje op. Hein:"Die staan voor Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel", vertelt Hein.

Bedrijfsmakelaar
In de toekomstige gemeente Meierijstad was nog geen bedrijfsmakelaar actief die zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsonroerendgoed en de zakelijke markt. Beter Vastgoed valt vanaf 1 januari 2017 ook binnen Meierijstad Makelaardij. "Zo kunnen we zowel de zakelijke als de particuliere markt van alle kanten bedienen", vertelt Hein. "We kunnen verkopen, verhuren, taxeren, aankopen, financieren en adviseren.'' Meierijstad Makelaardij blijft aangesloten bij de NVM.

'We maken het persoonlijk'
Hein wil samen met Jochem en Monique graag de verbindende factor in de regio worden. Hein: "We hebben de afgelopen jaren veel informatie en kennis opgedaan binnen Woonaccent. Maar vanwege de veranderende markt vinden wij het belangrijk onze eigen koers te bepalen en ons te richten op het lokale. We merken dat onze gemeente steeds meer nieuwe bewoners van buitenaf aantrekt." Voor hen is het belangrijk te weten wat de gemeente te bieden heeft. "Daarom hebben we onder meer woonwensgesprekken. We inventariseren de wensen van woningzoekers. Het klinkt simpel, maar mensen zijn er erg blij mee. We maken het persoonlijk'', aldus Hein. Het werk stopt niet bij de verkoop of aankoop van een huis. "Alles moet geregeld worden. Meierijstad Makelaardij is daar de schakel tussen. Wij proberen onze klanten te ontzorgen", besluit Hein .

Meer info via www.demakelaarvanhier.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant