Prins Piel VI gaat er regelmatig op uit om mooie tochten te rijden op zijn motor (Frank Kok Fotografie).
Prins Piel VI gaat er regelmatig op uit om mooie tochten te rijden op zijn motor (Frank Kok Fotografie).

Prins Piel VI van Kapelleke Pieleke Plek is onthuld

Carnaval 815 keer gelezen

VEGHEL | In café Fellows & Friends is tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 1 januari 2017 Roland Jansen onthuld als Prins Piel VI van Carnavalsvereniging Kapelleke Pieleke Plek.

Prins Piel VI woont vanaf zijn tweede levensjaar in Veghel. Hij is geboren in Leiden maar door twee rasechte Brabantse ouders werd de weg naar Veghel snel teruggevonden. Prins Piel VI woont bijna 22 jaar samen met zijn vriendin Claudia Anna van Liempd.

Zwijsen College
Na basisschool De Ark en het Zwijsen College, heeft Prins Piel VI zijn studie als HTS Ingenieur Elektrotechniek afgerond en stapte hij al snel in de wereld van de industriële automatisering. Daarin heeft hij zichzelf opgewerkt tot de positie waar hij nu staat, namelijk projectleider bij Van Doren Engineers.

Motor
Prins Piel VI heeft naast zijn vriendin Claudia twee grote hobby's in zijn leven. Al vroeg kwam hij in contact met de trompet die hij jaren heeft bespeeld op de muziekschool, bij de harmonie en tijdens de Carnaval met diverse kapellen. The River Aa Big Band is de band waarin hij trompet speelt buiten de Carnaval.
Daarnaast is Prins Piel VI actief off the road rijder en gaat hij er regelmatig op uit met zijn vrienden om mooie tochten te rijden op zijn motor.

Prins Piel VI weet wat feestvieren is en heeft enorm veel zin in carnaval. "We gaan voor een geweldig 2017 en dat is ook onze wens voor iedereen, vooral in goede gezondheid en met veel plezier", aldus de kersverse prins.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant