Afbeelding

Boerenpaar Jos en Yvonne in 'ondertrouw'

Carnaval 1.470 keer gelezen

BOERDONK | Het is alweer enkele weken geleden dat het nieuwe boerenbruidspaar voor de komende carnaval, Jos Kanters en Yvonne van Houtum uit Boerdonk, bekend werd gemaakt. Uit handen van de commissie BoerenBruiloft Boerdonk ontvingen ze beiden een tegoedbon voor een sportief arrangement bij Sport- en spelboerderij Leekzicht. Dit omdat uit voorgaande jaren is gebleken dat de voorbereidingen voor een geslaagde boerenbruiloft en het uiteindelijke feest zelf nogal wat energie van het kersverse paar vergt.

Om het uithoudingsvermogen van beide tortelduifjes op gelijk niveau te brengen, leek het de commissie nodig om het paar nog wat extra trainingsuren te geven. Ze hadden afgesproken om afgelopen zondag, voordat ze in 'ondertrouw' gingen bij notariskantoor Van den Tillaar-van Kol ,samen te gaan sporten bij Leekzicht. Volgens hun getuigen Edwin en Nicolle was het meer een intiem onderonsje bij het haardvuur.

Door actieve aansporing van de getuigen zijn ze de rest van de middag toch nog sportief bezig geweest. Daar werden alvast wat persoonlijke  gegevens vastgelegd zodat op carnavalsdinsdag 28 februari hun huwelijk in een paar tellen geregeld is. Notaris Cor van den Tillaar, en zijn toekomstig opvolger Ronald van Kol zijn hier nog niet zo zeker van. Het bezwarendossier over dit aanstaande huwelijk bevat toch nog enkele hoofdbrekers. Het is nog mogelijk om bezwaar te maken tegen dit voorgenomen huwelijk. Dit kan via cvandentillaar@home.nl of 0611299125 na 19.00 uur.
Het paar heeft er overigens het volste vertrouwen in dat alles zijn doorgang kan vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant