De parkeerplaats van Blauw Geel.
De parkeerplaats van Blauw Geel.

Vandalen beschadigen auto van vrijwilliger

Politie 1.315 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens het afgelopen weekend is er een auto van een van de vrijwilligers van Blauw Geel'38 op de parkeerplaats aan het Prins Willem Alexander sportpark in Veghel beschadigd door vandalen. De auto is meerdere malen bespuugd en de spiegel is van de auto afgetrapt.

Het staat wel vast dat dit een opzettelijk daad is van enkele vandalen. Jeugdsecretaris Stephan Kouwenberg laat weten dat Blauw Geel'38/Jumbo respect hoog in het vaandel heeft staan. Stephan: "Wij zijn erg ontdaan van dit zogenaamde stoere gedrag en verzoeken dan ook de daders om zich te melden via onderstaand mailadres. We denken dat er een groepje jongeren is geweest die even stoer hebben willen doen. Nou als je echt stoer bent, stel dan je eigen ook verantwoordelijk voor je daden. Heb je iets gezien, of ben je een van deze stoere jongens, mail naar onderstaand mailadres of kom langs bij het wedstrijdsecretariaat van Blauw Geel."

Melden kan via: junioren@blauwgeel.nl of via juniorenblauwgeel@hotmail.com. Stephan vervolgt: "Blauw Geel'38 is nu eenmaal erg afhankelijk van alle vrijwilligers bij de club. Om die reden alleen al is het bijzonder triest dat je tijdens je vrijwilligerswerk met deze excessen wordt geconfronteerd. Schade, naar alle waarschijnlijkheid, veroorzaakt door personen voor wie de vrijwilligers zich juist wekelijks inzetten. We nemen het zeer hoog op."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant