Weekend Warriors.
Weekend Warriors.

Vudel knalt als vanouds met gitaren en rammelende drums

Carnaval 269 keer gelezen

VEGHEL | Vudel Vrijdag wordt dit jaar het Vudelparkt. Twee uur extra carnavalsvitamine. Voor dezelfde prijs. Plus ouderwets luchtgitaar rammen en mee gillen op aanstekelijke gouwe platen. In de Koekbouw, tijdens Vudel dus omgetoverd tot het Vudelpark, maken een mooie mix van carnavalshits, eclectische glamrock deuntjes en dampende beats hun opwachting.

De organisatie heeft dit jaar onder andere gekozen voor 'de Knotsgekke 11'. "Je raadt het al. 11 Knotsgekke acts met één doel: een hossende menigte.
Denk aan toppers als Barry Badpak, Lamme Frans, René Karst, Zanger Bas en John de Bever. Deze artiesten leven op polonaises, meezingende massa's, springende grietjes en k*t-roepende alpha-mannetjes", aldus de organisatie.

Mental Theo
Maar niet alleen de echte carnavalskrakers komen aanbod in het Vudelpark. Met de Guilty Six en de Weekend Warriors heeft Vudel een flinke portie echte gitaren, zwetende oksels en energie pompende rock-goden in huis. "En om de boel een passend slot te geven laten we de Koning van Brabant zijn werk doen. Onze majesteit Mental Theo gooit alle remmen los en brengt je naar een hoogtepunt", besluit de organisatie.

Kijk voor alle acts op www.vudel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant