Tijdens het Tranenbal treedt John de Bever live op bij het afscheidsfeestje van Prins Robert d'n Urste.
Tijdens het Tranenbal treedt John de Bever live op bij het afscheidsfeestje van Prins Robert d'n Urste.

Keizersdrôme 'gaat los' op maandag en dinsdag

Carnaval 919 keer gelezen

VEGHEL | Keizersdrôme is tijdens carnaval in Kuussegat een begrip: 'de grote tent op de Markt met veel feestactiviteiten voor jong én oud'. Ook op maandag en dinsdag is het volop feest. Maandag 27 februari met KuusseMontag. Dinsdag 28 februari is daar de Hollandse Middag: een nieuw evenement waarbij Koflexwerk de live-optredens mogelijk maakt van Jack Kunkels, Kapalone en Henk Dissel. Tenslotte gaat op dinsdagavond tijdens het Tranenbal nog eenmaal het dak eraf: John de Bever treedt live op bij het afscheidsfeestje van Prins Robert d'n Urste.

KuusseMontag heeft in korte tijd het hart van carnavalvierend Veghel veroverd. Ook dit jaar organiseren de Kuussegatters weer een heuse 'Deutsche Mittag'. Helemaal in de sfeer van onze oosterburen kan men op carnavalsmaandag genieten van een gevarieerd programma met verschillende schlagerartiesten: de Alpenzusjes, Heidi aus Tirol, Otto Lagerfett en Richtig Rex! 'Ist das toll of nicht?' Josef und Pieteur zorgen voor de presentatie. Aanvang programma: 13.30 uur met gratis toegang.

De Hollandse Middag
Een spiksplinternieuw initiatief op dinsdagmiddag: Keizersdrôme is dan vanaf 14.00 uur open voor een gezellige middag met live-optredens van Jack Kunkels, Kapalone én Henk Dissel. Koflexwerk maakt het mogelijk dat deze drie Nederlandse toppers op het podium staan. Jack Kunkels is allround entertainer, zanger vanaf zijn achtste jaar en kermisexploitant. Kapalone speelde jarenlang gitaar en zong in een rockband samen met zijn vrienden. Nu is hij een veelgevraagd zanger op feesten en partijen: in grote tenten en bij tuin- en trouwfeesten. Henk Dissel is een jonge veelbelovende zanger van in de twintig, die al sinds zijn tweede jaar zingt. Hij trad vaak op in het programma Sterren.nl en heeft zijn eigen show onder de naam 'Henk Dissel on tour' waarin hij muzikale gasten verwelkomt.

Tranenbal
De laatste avond van dit carnavalsseizoen... Tijdens het Tranenbal neemt Kuussegat afscheid van Prins Robert d'n Urste en zijn Adjudanten Jan en Nico én bespreken ze hoe ze carnaval 2017 'saomen gemaokt' hebben. John de Bever treedt live op: deze zanger / ex-profvoetballer bracht al 28 singles uit. Hij scoorde met zijn hit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Zo wordt dit de vrolijke afsluiting van Carnaval 2017.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant