In Erp organiseren ze zelf een feestje.
In Erp organiseren ze zelf een feestje.

Kra Ka Karnaval het carnavalsfeest voor de Erpse jeugd

Carnaval 2.489 keer gelezen

ERP | In Erp vindt op carnavalsmaandag het jeugdfeest Kra Ka Karnaval plaats. Dit is van 15.00 uur tot 20.00 uur uur op het centrale Molenpark.

Het feest is tot stand gekomen nadat er gemeentebreed een verbod is gekomen op de zogenaamde inkoopwagens. Al enige jaren vindt er een discussie plaats over de deelname van de zogenaamde inkoopwagens.
De Carnavalsverenigingen in Meierijstad hebben besloten vanaf dit jaar meer te letten op de carnavaleske uitstraling en de uniformiteit van de deelnemers. Daarom is er een verbod gekomen op de inkoopwagens. Dat is de reden van het tot stand komen van Kra Ka Karnaval.

Feest
Carnavalsvereniging De Uilen van Empeldonk uit Erp hebben samen met de jeugd de handschoen opgepakt om hiervoor in de plaats een feest te organiseren. "We hebben gezamenlijk gezorgd voor toestemming en een vergunning. Het budget is rond en de kaarten zijn verkocht", aldus Marijn Pennings van De Uilen van Empeldonk. Deze 500 kaarten waren na een paar dagen al allemaal weg. Marijn: "Het belooft een gezellige boel te worden op het Molenpark."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant