Inhaken is meemaken bij Abbey Road.
Inhaken is meemaken bij Abbey Road.
VIDEO

Abbey Road aan de vooravond van een fabelachtige carnaval

Carnaval 1.629 keer gelezen

VEGHEL | Bij Abbey Road hebben ze deze carnaval kosten noch moeite gespaard. Het immer gezellige café op de hoek van de Markt in Veghel heeft een uitgebreid programma met allerlei muziekstijlen.

Wie vrijdag naar Abbey wil komen, moet opschieten. De kaartverkoop voor het feest met Puinhoop Kollektiv, Etienne Alvares, The Allstarz en misschien wel Veghels bekendste zanger Marcel Janssen gaat hard. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar aan de bar. Voor 27.50 euro drinkt men de hele avond onbeperkt bier, wijn en fris. Op zaterdag en zondag neemt het Abbey DJ Team de honneurs waar. Wie dit prima op elkaar ingespeeld team een beetje kent, weet dat het sowieso een gezellige bende wordt. Kom wel op tijd, want de kans dat het druk wordt is 100 procent.

Vriendengroep
Zaterdag start er ook een speciale 'meters maken actie' met als prijs een Abbey Deluxe Drankpakket. Voor elke meter bier die vanaf zaterdag wordt verkocht kun je als vriendengroep punten sparen: elke ochtend volgt er op De Abbey Road-Facebookpagina een tussenstand. Dinsdagavond wordt de ultieme winnaar bekend gemaakt.
Zondagochtend zijn de diehards te gast tijdens Uurke d'r af, voorafgaand aan de Grote Optocht.

Inhaken is meemaken
Waar menig kroeg of horecazaak op maandag en dinsdag al een beetje aan het afbouwen is, gooit Abbey er een schepje bovenop. Op maandag staan er liefst vier optredens op het programma: Een stortvloed aan hits en unieke remixen in alle soorten muziekstijlen door de Lampegastuh, upcoming dj-act STTRBSTN, het betere beukwerk met Giocatori en de hitjesmachine van dj Brocco.

Cultheld
Ook op dinsdag wordt er nog volle bak doorgepakt. Inhaken is meemaken met de freestyle sensatie Dutch Movement. Zij presenteren dinsdagavond Rave du Confetti. Ook Plug 'n Play, Dr. Rude, Outsiders en Ransom geven acte de présence. Cultheld Zanger Bas ontbreekt vooralsnog, maar wie weet wordt deze rasartiest nog ingevlogen.
Woensdag wordt carnaval niet traditioneel afgesloten met haring happen, maar 'gewoon' met nog een avondje gas geven tijdens Abbey in d'n Sop.

Abbey Road is op vrijdag na alle dagen gratis toegankelijk. Via onze Facebookpagina geeft het Veghelse café een gratis meter bier weg.

Maak kans op deze meter, maar dan gevuld met bier.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant