Jaap van Herwaarden (L) is een carnavaller in hart en nieren.
Jaap van Herwaarden (L) is een carnavaller in hart en nieren.

Fellows & Friends is een garantie voor gezelligheid en amusement

Carnaval 1.198 keer gelezen

VEGHEL | Jaap van Herwaarden ademt dezer dagen carnaval. De eigenaar van Fellows & Friends op de Markt in Veghel is een ras-carnavaller. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij ook dit jaar weer een mooi programma heeft samengesteld in zijn gezellige café.

Het carnavalsfeest barst los op vrijdag 24 februari vanaf 20.00 uur met de grootste feesthits van DJ Richard. De avond krijgt extra glans door een optreden van Vieze Jack, die inmiddels een vriend van de kroeg mag worden genoemd. Tijdens de jeugdoptocht op zaterdagmiddag is Fellows & Friends uiteraard ook gewoon geopend. 's Avonds wordt geknald met DJ Jurgensen. De Veghelaar heeft al menig maal in Fellows gedraaid en maakt er altijd een feestje van. Op zondag is hij ook van de partij. Als alle deelnemers van de Grote Optocht binnen zijn en de prijzen zijn uitgereikt neemt Jurgen Ketelaars, zoals dj Jurgensen normaal door het leven gaat, plaats achter de draaitafels.

Het Grote Amstel Meezingfeest
Voor de mensen die het weekend heelhuids zijn doorgekomen is er op maandag en dinsdag nog van alles te beleven. Op maandagavond komt dj Hanzel party maken en geeft feestzanger Jeroen van Zelst ene optreden. Jeroen is inmiddels een veelgevraagde feestzanger in kroegen en op feesten en partijen. Carnaval wordt dinsdag in stijl afgesloten met een Hollandse middag in de grote tent op de Markt. Jaap speelt daar slim op in. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom tijdens Het Grote Amstel Meezingfeest.
De entree is op alle dagen gratis. De buren van TwentyNine voorzien hongerige feestvierders graag van heerlijke hamburgers of andere gerechten.

Check onze Facebookpagina en maak kans op de 'Flügel Raad van 11'.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant