Bij de Gouden Leeuw heb je prima zicht op de optocht.
Bij de Gouden Leeuw heb je prima zicht op de optocht.

Frietje Gouden Leeuw niet meer weg te denken tijdens carnaval

Carnaval 1.024 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens carnaval wordt er tussen het bier drinken door ook gegeten. 'Unnu goeien bojum' is niet onverstandig. Daarvoor is twee jaar geleden door de koks van De Gouden Leeuw een speciaal gerecht bedacht: Het Frietje Gouden Leeuw. "Dat is een enorm succes gebleken", vertellen de koks Eline Ketelaars en Vasja Roeloffzen.

Het recept bevat onder andere rundvlees en groenten. Met friet en mayonaise erbij het juiste carnavalsgerecht. "Verse friet met daaroverheen een runderstoof waar je je vingers bij aflikt", aldus de koks. Dit jaar breidt De Gouden Leeuw het assortiment uit met de 'Prinselijke Burger'. 100 procent rundvlees van Pennings en het broodje komt natuurlijk van adjudant Jan van Leur. Dit en nog meer lekkers in de Gelagkamer op zaterdag en zondag. Op maandag en dinsdag kan men weer aanschuiven in de brasserie All Joe Kèn ète voor 15 euro. Een uitgebreid carnavalsbuffet met soepen, salades, vlees- en visgerechten en desserts. "Voor de totale inwendige mens moete wir naor de Gouwe Low komme", laten ze weten.

Alex van Rossem en zijn team staan de hele carnaval voor u klaar.

Kiendjesmiddag
Maar er is meer. De Gouden Leeuw heeft een vol en gevarieerd programma. Op vrijdag start vanaf 20.00 uur het Voudt fist mi de Prins und Die Geile Madeln met een gratis loterij waarbij men een Jupiler BBQ-Barrel kan winnen.
Zaterdag is het kiendjesmiddag met clown Vivientje en friet. Op zondag komt de Grote Optocht voorbij. Diverse dj's zijn de hele week aanwezig.
Op maandag komt Marcel Jansen langs vanaf 17.00 uur om de Hollandse avond in te luiden. "Tot slot hebben we nog een leuke actie. Bij aanschaf van twintig munten een Frietje Gouden Leeuw gratis." De muntprijs is 2.25 euro en 11 bier halen is 10 betalen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant