Afbeelding

Ook bij de Stapperij is er tijdens carnaval van alles te doen

Carnaval 1.166 keer gelezen

VEGHEL | Ook bij de Stapperij op De Bunders is er tijdens carnaval van alles te doen. Met onder andere twee editie van Tinus Vol Gas.

Het programma op vrijdagavond en zaterdagavond lijkt wel een beetje op elkaar. Op beide avonden is het namelijk Tinus Vol Gas. Op zaterdag met medewerking van Theo van Veghel. De entree op beide avonden is 27.50 euro. Verder hoeven er geen kosten te worden gemaakt, want alle drank is inbegrepen. Beide avonden beginnen om 20.30 uur en duren tot 02.00 uur. Combitickets zijn ook te koop. Deze kosten 50 euro.

Kindercarnaval
Op zondag is de Stapperij open vanaf 14.00 uur. Kindercarnaval in De Spil en de Sporthal begint om 15.00 uur en is bedoeld voor kinderen tussen de 1 jaar en 13 jaar. Het feest voor de jongste Kuussegatters duurt tot 19.00 uur.
De kinderen zijn ook op maandag van harte welkom. Het festijn duurt dan van 14.30 uur tot en met 18.30 uur.
Op dinsdag is de Stapperij geopend vanaf 14.00 uur.

'Veghel Lacht'
De Brabantse Tonproaters zijn mede door carnaval groot geworden. De Stapperij houdt op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april twee speciale 'Veghel Lacht' avonden. De zaal is dan gedeeltelijk ingericht met stoelen en tafels en de rest met staantafels en barkrukken. Berry Knapen, Frans Bevers, Frank Schreijen, Jan Strik, Marlon Kicken, Peter vd Maas en Jo Deckers doen mee aan het tonproat-evenement.
De avond begint om 20.30 uur. Kaarten zijn online te koop via www.destapperij.nl of aan de bar bij de Stapperij en kosten 14 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant