Onder: Camé Veldman en Pieter Hermens (eerste bewoners). Boven: Gerald Kristen,  Jacqueline van de Vleuten en Hans Verhoeven van KISS Solutions
Onder: Camé Veldman en Pieter Hermens (eerste bewoners). Boven: Gerald Kristen, Jacqueline van de Vleuten en Hans Verhoeven van KISS Solutions

'Ik denk dat de meeste mensen zijn gevallen voor het project'

Wonen 2.983 keer gelezen

VEGHEL | Camé Veldman en Pieter Hermens hebben allebei een appartement gekocht op het Collegepark Zwijsen gelegen op het oude Zwijsen College terrein in Veghel. Beide kregen afgelopen maandag de sleutel overhandigd.

In totaal zijn er vijftien appartementen opgeleverd in de zogenaamde 'fase 1'. "Daarvan zijn er veertien verkocht. Er volgen nog meer fases, maar de kop is eraf. Toch wel een mijlpaal", aldus een tevreden Jacqueline van de Vleuten en Hans Verhoeven van KISS Solutions. De nieuwe bewoners zijn eigenaar van een woning waarbij de energierekening naar nul is teruggebracht. Naast de energiebesparing is ook de locatie aantrekkelijk. De schoolgebouwen van het Zwijsen College aan de vijver zijn markant ontworpen door de Veghelse architect Pierre Tooten.

Duurzaam
De eerste bewoners zijn blij met hun nieuwe optrekje. "Het is een prachtig project. Duurzaam wonen en dat centraal in Veghel.", vertelt Camé. Net als Pieter verhuist ze naar Veghel in verband met werk. Pieter: "Ik kom uit Nijmegen en ga vanuit 1 april aan de slag in Eindhoven. Veghel ligt daar mooi tussenin. Ideaal dus."

Verkoop
De verkoop van de appartementen van de verschillende fases verloopt prima. Camé weet wel waaraan dat ligt. "Ik denk dat de meeste mensen zijn gevallen voor het project. Het is een bijzonder project wat ook mijn aandacht trok. Ik ben erg blij met mijn nieuwe huisje."
Voor meer info: www.collegeparkzwijsen.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant