Afbeelding

Aanhoudingen na alcoholcontrole politie

Politie 1.352 keer gelezen

VEGHEL | Op de Udenseweg heeft de politie Veghel vrijdagavond bestuurders op alcoholpromillage gecontroleerd, meldt politie Veghel op haar Facebookpagina. 

Twee mannen van een bromfiets werden aangehouden, hun rijbewijs is ingevorderd. "Vrijdagavond werd er op de Udenseweg een bestuurder van een bromfiets gecontroleerd. De bestuurder bleek teveel alcohol te hebben gedronken en werd meegenomen naar het politiebureau. De bijrijder, welke ook had gedronken, werd nadrukkelijk verzocht niet te gaan rijden omdat hij teveel had gedronken. Kort daarna werd ook hij meegenomen omdat hij toch de bromfiets bestuurde. Op het bureau bleek dat beide verdachten zoveel hadden gedronken dat beide rijbewijzen werden ingevorderd. Tegen beide is proces-verbaal opgemaakt", schrijft de politie.  

Ook is een personenauto aangehouden; "In de nacht van zaterdag op zondag werd een bestuurder van een personenauto op de Udenseweg gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Ook deze bestuurder bleek teveel te hebben gedronken. Tegen deze bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant