Afbeelding

Elk potje Noordkade Pindakaas bevat ongeveer 450 vliespinda's

Algemeen 797 keer gelezen

VEGHEL | Voets Specialiteitenhuis is gevestigd in De Proeffabriek op de CHV Noordkade in Veghel. De delicatessenzaak introduceerde tijdens de Voorjaarsbeurs, een vakbeurs voor foodprofessionals, de gloednieuwe Noordkade Pindakaas aan het grote publiek. "De reacties waren lovend", aldus Job van Hoof en Bram Voets.

Noordkade Pindakaas wordt gemaakt met een uit Amerika geïmporteerde machine die in Nederland is omgebouwd voor het verwerken van pinda's. Het resultaat van maandenlang testen en proeven is een smaakvolle pindakaas zonder kunstmatige toevoegingen. De pindakaas is landelijk beschikbaar voor het specialiteitenkanaal. Voets Specialiteiten uit Schijndel verzorgt de verkoop en landelijke distributie. De pindakaas is uiteraard ook op de Noordkade verkrijgbaar. "Wie weet komen we binnenkort met nog meer pinda-gerelateerde producten", verklappen Bram en Job alvast.

Noordkade Pindakaas wordt ook écht op de Noordkade in de winkel Voets Specialiteitenhuis gemaakt, elk potje wordt handmatig gevuld. Een potje naturel of zeezout kost 2.50 euro. Een potje sambal kost 2.75 euro.

Dit verheel verscheen eerder in Bedrijvig Veghel.

Afbeelding
Smeer Noordkade Pindakaas royaal op je boterham of pannenkoek, of verwerk het in culinaire recepten. Maak er eens pindakaasmuffins of pindakaasgranola van.
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant