Lid worden van de Jeugdraad van Elluf? Dat kan!
Lid worden van de Jeugdraad van Elluf? Dat kan!

Oproep nieuwe jongens en meiden voor het Jeugdbusvolk

Carnaval 803 keer gelezen

VEGHEL | Voor het komende carnavalsseizoen is de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters uit Veghel op zoek naar enthousiaste jongens en meiden om het Jeugdbusvolk te versterken.

De Kuussebloazers, de meest swingende hofkapel van Kuussegat, zoekt blaasmuzikanten. De Kuussebloazers is het jeugdkapel met muzikanten tot 16 jaar oud, die op zondagochtend repeteren. Tijdens het carnavalsseizoen ondersteunen ze muzikaal de Jeugdprins en maken zo het feest compleet. Geïnteresseerden blaasmuzikanten kunnen zich aanmelden via: kuussebloazers@live.nl.

Dansmariekes
De Dansmariekes treden voor en tijdens carnaval vaak op met hun twee spectaculaire dansen, waarvoor ze stevig trainen op dinsdagavond. Ook de Dansmariekes zijn op zoek naar versterkingen. Aanmelden kan via: dansmariekes.jeugd.kuussegat@hotmail.com.

De auditie voor de Dansmariekes vindt plaats op dinsdag 27 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in Basisschool de Bernadette, Vondelstraat 1 in Veghel.

Raad van Elluf
De Jeugdraad van Elluf is met onder andere een spectaculaire act en een stoere rap eigenlijk niet te missen tijdens de carnaval. Hiervoor oefenen ze hard op maandagavond. Lid worden van de Jeugdraad van Elluf? Stuur een mailtje naar jeugdraadvanelluf@kuussegatters.nl.

De auditie voor de Raad van Elluf is op maandag 26 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in Basisschool de Bernadette, Vondelstraat 1 in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant