Lilian Day Jackson, de voormalige zangeres van Spargo, komt naar Veghel.
Lilian Day Jackson, de voormalige zangeres van Spargo, komt naar Veghel.

Spargo hits door Lilian Day Jackson op Noordkade Festival

Kunst en cultuur 4.250 keer gelezen

VEGHEL | Lilian Day Jackson, de voormalige zangeres van de bekende seventies funk-disco-popgroep Spargo, is van oorsprong een Franse artieste en toerde geruime tijd in Amerika met diverse bigbands. Ze is nu terug in Nederland en verzorgt op het Noordkade Festival een spetterend optreden met bigband 'BBF'. Het optreden is geheel in Motown sfeer met uiteraard alle bekende Spargo hits. BBF staat zaterdagavond 8 juli vanaf 22.15 uur op het grote podium op de kade.

Het optreden van BBF is één van de vele verrassende acts tijdens het Noordkade Festival. Vrijdag 7 juli sluit de coverband Hillstreet af met de beste muziek uit de jaren '70, '80 en '90. Diezelfde avond verzorgt de bigband River Aa Band een groots optreden in Café de Afzakkerij.
Zaterdag 8 juli treden de Vezpa's op met een energieke, jaren vijftig en zestig Rock 'n Roll act. REPOP is dit jaar de afsluiter van het festival op zondag 9 juli. De 12-koppige coverband met blazers verzorgt een knallend einde met diverse hits van pop, rock tot funk.

Foodcourt
Naast het muzikale programma zijn er voldoende andere dingen die de zintuigen laten prikkelen. Kom proeven bij het foodcourt verzorgt door de Proeffabriek. Hier is van alles te vinden van bruisende wijnen tot vette friet. Van verrassende snackzakjes tot te gekke speciaalbieren. Lachen en ontspannen doe je bij 'Pieperz de Musical' en de gratis kindervoorstelling 'Trui'. In de Koekbouw is een expositie van Frans Franssen te zien.

Het Noordkade Festival vindt plaats op 7, 8 & 9 juli en de entree is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
REPOP gaat zondag knallen!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant