Ive wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling.
Ive wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling.

Ive Bergervoet is het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 797 keer gelezen

VEGHEL | Het nieuwe gezicht van De Blauwe Kei Junior is bekend. Uit de drie genomineerde kinderen, die in de afgelopen weken werden voorgesteld in de Stadskrant Veghel, koos de jury voor de Veghelse Ive Bergervoet (5). Zij komt op de cover van De Blauwe Kei Juniorfolder 2017-2018, die na de vakantieperiode verschijnt.

Theater De Blauwe Kei ontving dit jaar een recordaantal aan mooie, grappige en lieve reacties op de oproep voor een nieuw covermodel. Uit alle inzendingen werden drie kinderen genomineerd. Dit waren, naast Ive Bergervoet, Renske van de Ven en Jidde Smits.

Janouk Kelderman
Afgelopen week koos een jury, bestaande uit Ties van Dooren (hoofdredacteur Stadskrant Veghel), Jitka van der Bolt (Theater De Blauwe Kei) en Janouk Kelderman (theateractrice en presentatrice bij RTL Telekids), de uiteindelijke winnaar. De keuze viel op Ive. Janouk: "In Ive herken ik mezelf. Zo jong al bezig zijn met liedjes zingen, optreden, dansen en verkleden wanneer het maar kan. Ik denk dat zij een superster in wording is, daar gaan we vast nog veel van horen. En hoe leuk zou het zijn als De Blauwe Kei haar als eerste heeft weten te strikken voor een cover shoot?!"

Voorpagina
Ive wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van De Blauwe Kei Juniorfolder op haar basisschool én ze komt natuurlijk op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2017-2018 te staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant